10 عارضه جانبی کاشت مو که باید بدانید

>>> تاریخ انشتار پست :1400/10/23

جراحی کاشت مو طی 25 سال گذشته پیشرفت های چشمگیری داشته است که منجر به رضایت بالای بیماران شده است. در حالی که نتایج ثابت شده است، بسیاری هنوز در مورد عوارض جانبی نگران کننده آن نگران هستند.


مقالات زیادی در وب در مورد جنبه خوب کاشت مو و افراد مشهوری که شکوه درخشش خود را بازیافتند، منتشر شده است. اما مانند هر عمل جراحی دیگری، کاشت مو نیز عوارض جانبی احتمالی دارد که باید از آنها آگاه باشید. در این وبلاگ با تمام عوارض احتمالی کاشت مو و همچنین افرادی که نباید این عمل را انجام دهند آشنا می شوید.

ادامه مطلب: هر آنچه که باید در مورد کاشت مو بدانید


 


بنابراین، عوارض کاشت مو چیست؟

عوارض کاشت مو برای بیماران مختلف ممکن است متفاوت باشد. افراد خوش شانس می توانند فرآیندی بدون دردسر داشته باشند، اما برخی ممکن است عوارض جانبی خفیف تا قوی را تجربه کنند که در زیر ذکر شده است.


در اینجا به چند مورد از عوارض کاشت مو اشاره می کنیم.


1. خونریزی

به عنوان یک روش جراحی، احتمال خونریزی در حین و بعد از عمل وجود دارد. اگرچه پزشک مطمئن می شود که حداقل خونریزی در طول عمل وجود دارد، اما گاهی اوقات ممکن است مقداری خونریزی در ناحیه اهدا کننده وجود داشته باشد که پس از اعمال فشار بر روی قسمت، باید متوقف شود. اما در صورتی که خونریزی زیاد باشد باید سریعا با پزشک مشورت کنید.


 


2. عفونت

عفونت چیزی است که بسیار نادر است اگر تحت این روش در یک کلینیک شناخته شده تحت نظر یک پزشک مجرب باشید. اما هنوز احتمال وجود دارد. در چنین شرایطی، تجویز ساده آنتی بیوتیک از سوی پزشک می تواند مشکل را حل کند.


3. نازک شدن مو

این ممکن است دقیقاً نتیجه مخالف این باشد که چرا شما در وهله اول تحت عمل کاشت مو قرار گرفتید، اما این فقط یک شرایط پس از جراحی است و هیچ اقدامی برای انجام دادن وجود ندارد. در عرض چند ماه، متوجه ضخامت اصلی موهای خود خواهید شد.


4. درد

برخی از بیماران به خصوص اگر کاشت مو را از طریق FUT انجام داده باشند، درد را تجربه می کنند. به همین دلیل، پزشکان معمولاً برای کاهش درد مسکن تجویز می‌کنند که در حالت ایده‌آل باید پس از 2 تا 3 روز کاهش یابد. در صورت طولانی شدن درد، باید به پزشک مراجعه کنید.


5. جای زخم

هنگامی که بیمار تحت پیوند مو از طریق FUT (پیوند واحد فولیکولی) قرار گرفته است، ناحیه اهداکننده دارای خط بسیار نازکی از اسکار است، اما باید به مرور زمان از بین برود. با این حال، دید جای زخم کاملاً به پوست سر بیمار و روند بهبودی بستگی دارد. بیشتر جای زخم های قابل مشاهده را می توان با رشد موهای کوتاه پوشانید.


7. تورم پوست سر و کبودی چشم

در برخی موارد نادر، پوست سر بیمار (ناحیه گیرنده) ممکن است به دلیل تشکیل مایع متورم شود. این همچنین ممکن است باعث درد و ناراحتی شود. در حالت ایده آل، تورم باید ظرف چند روز کاهش یابد، اما در صورت تداوم، بیمار باید با پزشک مشورت کند. چگونه یک روش پوست سر می تواند ارتباطی با کبودی چشم داشته باشد؟ در مواردی که مایع روی پوست سر تشکیل می شود، گاهی اوقات تمایل به جریان یافتن به سمت پایین در نزدیکی چشم دارد که می تواند باعث ایجاد کبودی چشم یا حتی سیاهی چشم شود. این یک وضعیت وحشتناک نیست زیرا ظرف چند روز بهبود می یابد.


8. از دست دادن شوک

این دوباره چیزی است که می تواند غافلگیر کننده باشد. به دلیل شوک جراحی، موهای سالم و دست نخورده شروع به ریزش می کنند و می توانند زنگ خطری ایجاد کنند. اما این دوباره یک وضعیت پس از جراحی است و موها دوباره در حالت طبیعی خود رشد خواهند کرد.


9. فولیکولیت

ممکن است رشته ای از حباب های جوش مانند در ناحیه گیرنده ظاهر شود که می تواند باعث خارش شود. این باید در چند روز با استفاده از محلول انجام شود تا ناحیه گیرنده به خوبی مرطوب بماند.


 


آیا عوارض طولانی مدت احتمالی وجود دارد؟

همانطور که در بالا ذکر شد، اکثر عوارض موقتی هستند اما احتمال عوارض طولانی مدت وجود دارد که هر بیمار باید قبل از انجام عمل کاشت مو از آن آگاه باشد.


برخی از عوارض طولانی مدت کاشت مو به شرح زیر است:


1. پیوندهایی که نتوان آنها را گرفت

در حالی که در بیشتر موارد بیمار در عرض چند ماه در ناحیه گیرنده مو رشد می کند، مواردی وجود دارد که هیچ موی جدیدی رشد نکرده و یا رشد فقط به صورت تکه ای بوده است. در چنین مواردی، بیمار مجبور است دوباره کل عمل را انجام دهد.


2. فر کردن مو

فولیکول مویی که پیوند زده شد می‌تواند در زیر آن حلقه بزند و در نتیجه موهای زیر روییده ایجاد شود. این می تواند مو را در مقایسه با موهای باقیمانده غیر طبیعی جلوه دهد. همچنین می تواند باعث تحریک و عفونت بعدی در پوست سر شود.


 


آیا باید از کاشت مو خودداری کنم؟

روش کاشت مو به یک گزینه ایمن و محبوب برای افرادی که خط رویش مو در مردان و زنان دارند تبدیل شده است. اما آیا شما کاندیدای کاشت مو خوبی هستید؟ چه عواملی ممکن است شما را از انجام این نوع روش بازدارد؟


بیماری که در حال حاضر موهای بسیار کمتری روی سر دارد و در نتیجه موهای بسیار کمتری قابل برداشت است

افرادی که شرایطی دارند که در آن اسکارها ضخیم هستند و از ناحیه عمل شده بالا می‌آیند

گرایش کلوئیدی نیز نامیده می شود

افرادی که از سرطان رنج می برند و تحت شیمی درمانی هستند که منجر به ریزش سریع مو می شود

به طور خلاصه

بنابراین در مجموع، کاشت مو یک روش نسبتاً ایمن است که بیشتر عوارض جانبی آن موقتی است که در یک دوره زمانی از بین می‌رود. اگرچه احتمال بروز عوارض طولانی مدت وجود دارد، اما درصد بروز آن کمتر است.

https://www.skincityindia.com/blog/10-side-effects-of-hair-transplant/

نظرات در رابطه با این پست
نام :
ایمیل :
وب سايت :
کد تاييد :
متن دیدگاه :